«Равлики» з шинкою і сиром – це смачні булочки з листкового тіста. Готувати їх просто, і можна брати з собою в школу або на роботу для обіднього перекусу. Всі домочадці дуже люблять ці апетитні булочки. Це відмінна заміна піці і бургерам, а головне – набагато корисніше!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Шинка – 500 гр.
- Сир – 100 гр.
- Яєчний жовток – 1 шт.
- Листкове тісто дріжджове – 500 гр.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
Процес приготування:
Для того щоб приготувати булочки Равлики з шинкою і сиром, листкове тісто розморожуємо. Розкачуємо кожен пласт тонким прямокутником.
Шинку ріжемо невеликими кубиками.
Сир натираємо на крупній тертці.
Рівномірно розподіляємо по тесту шматочки шинки, посипаємо сиром, солимо і приправляємо перцем.
Скачуємо тісто в рулет і розрізаємо його на частини приблизний у 3 див.
Змащуємо деко або форму для запікання олією. Викладаємо рулети і ставимо в розігріту духовку на 20-25 хв. Випікаємо при температурі 180 градусів.
Приємного апетиту!
Булочки Равлики Равлики з дріжджового тіста Равлики з листкового тіста