«Равлики» з шинкою і сиром – це смачні булочки з листкового тіста. Готувати їх просто, і можна брати з собою в школу або на роботу для обіднього перекусу. Всі домочадці дуже люблять ці апетитні булочки. Це відмінна заміна піці і бургерам, а головне – набагато корисніше!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Шинка – 500 гр.
  • Сир – 100 гр.
  • Яєчний жовток – 1 шт.
  • Листкове тісто дріжджове – 500 гр.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.

Процес приготування:

Для того щоб приготувати булочки Равлики з шинкою і сиром, листкове тісто розморожуємо. Розкачуємо кожен пласт тонким прямокутником.

Шинку ріжемо невеликими кубиками.

Сир натираємо на крупній тертці.

Рівномірно розподіляємо по тесту шматочки шинки, посипаємо сиром, солимо і приправляємо перцем.

Скачуємо тісто в рулет і розрізаємо його на частини приблизний у 3 див.

Змащуємо деко або форму для запікання олією. Викладаємо рулети і ставимо в розігріту духовку на 20-25 хв. Випікаємо при температурі 180 градусів.

Приємного апетиту!

Булочки Равлики Равлики з дріжджового тіста Равлики з листкового тіста