Випічка з листкового дріжджового тіста виходить неймовірно смачно. А цікава подача і соковита начинка додадуть їй особливу апетитність. Приголомшливий пиріг прикрасить домашній обід і святкове застілля! А готувати його дуже легко!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Листкове тісто дріжджове – 1 пакет
  • Масло вершкове – 60 гр.
  • Цукор-пісок – 7 ст. л.
  • Кориця – 2 ч. л.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Готувати равлики з листкового дріжджового тіста легко! Листкове дріжджове тісто розморожуємо при кімнатній температурі.

Розкачуємо кожен пласт тіста в тонкий прямокутник,

Вершкове масло заздалегідь потрібно розм’якшити, а потім з’єднати з цукровим піском і корицею.

Промазуємо тісто приготованою масою і звертаємо в рулет.

Тепер розрізаємо рулет на однакові частини.

Змащуємо деко олією і викладаємо рулети.

Відправляємо в розігріту духову піч і випікаємо 20 хв. до утворення рум’яної верхівки.

Приємного апетиту!

Булочки Равлики Равлики з дріжджового тіста Равлики з листкового тіста