Чебуреки можна приготувати на вечерю або з нагоди для частування запрошених гостей. Але не обов’язково готувати їх тільки з начинкою з м’яса. Можна поекспериментувати і змішати фарш з картоплею, вийде більш ніжний смак, а також страва буде не таким жирним.


Інгредієнти: на 9 порц.

  • Вода – 80 мл
  • Сухі дріжджі – 1 ч. л.
  • Масло оливкове – 0,5 склянки
  • Борошно пшеничне – 3 склянки
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Фарш м’ясний – 500 гр.
  • Картопля – 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Масло олію – для смаження

Процес приготування:

Як приготувати чебуреки з фаршем і картоплею? Картопля поставте варитися. У миску просійте борошно, додайте сухі дріжджі і сіль.

Потім влийте теплу воду і оливкове масло, замісити еластичне тісто.

Тісто розділіть на 9 однакових частин, скачайте з них кульки і залиште на півгодини.

Цибулину очистіть, дрібно наріжте і обсмажте на соняшниковій олії до прозорості. Потім додайте на сковорідку фарш, смажте до готовності м’яса, потім посоліть і приправте за смаком.

Варена картопля розімніть в пюре і змішати його з засмажкою з цибулі і фаршу. Начинка готова.

Кожен кульку тіста розкачайте в тонкий коржик, на одну половину покладіть начинку, накрийте другою половиною тіста її і скріпіть краю тесту.

Чебуреки обсмажте на сухій сковороді з двох сторін, приблизно по 2-3 хвилини на кожну сторону.

При бажанні гарячі чебуреки можна змастити вершковим маслом.

Приємного аппетита!

Чебуреки