Чебуреки з готового тіста – це швидко і смачно. Вся його принадність у тому, що соки ніжною м’ясної начинки запечатуються всередині під хрусткою скоринкою листкового тіста. Просто пальчики оближете.


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Фарш м’ясний – 300 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Вода – 70 мл
  • Листкове тісто дріжджове або Листкове тісто бездріжджове – 1 пакет
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Рецепт чебуреків з м’ясом з готового тіста смачний! Фарш посоліть, приправте за смаком і перемішайте.

повністю Готове тісто розморозьте, при необхідності розкачайте до потрібної товщини. Виріжте з тіста коржі круглої форми. На одну половину коржика покладіть м’ясний фарш, накрийте його іншою половиною тіста.

Добре защепніть краю чебуреків, можна скористатися для цього виделкою.

Чебуреки обсмажте на олії до рум’яної скоринки з двох сторін.

Готові чебуреки подавайте гарячими, поки тісто хрумтить.

Приємного аппетита!

Чебуреки