Чебуреки з готового тіста можна приготувати за лічені хвилини. Це омріяна закуска на будь-якому столі. Чебуреки можна подати на святковий стіл або приготувати для буденного перекусу.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Листкове тісто дріжджове або Листкове тісто бездріжджове – 250 гр.
- Фарш м’ясний – 150 гр.
- Картопля – 1 – 2 шт.
- Вода – 1 ст. л.
- Часник – 1 зуб.
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Масло рослинне – 0,3 ч. л.
- Сіль – 0,5 ч. л.
Процес приготування:
Готувати чебуреки з готового тіста, смажені на сковороді просто! Тісто необхідно повністю розморозити.
У фарш додайте сіль і спеції, перемішайте. Картоплю помийте, очистіть від шкірки і натріть його на дрібній тертці. Часник очистіть від лушпиння і пропустіть через прес. Додайте картоплю і часник до фаршу і перемішайте.
Додайте у фарш столову ложку води і ще раз добре перемішайте його.
Розморожене тісто розкачати і розрізати на кілька рівних частин. Можна зробити круглі чи квадратні коржі. На тісто викладіть м’ясну начинку і защепніть каря.
Чебуреки обсмажте на сковороді на рослинному маслі з двох сторін до золотистого кольору. Перед подачею трохи остудіть їх.
Приємного апетиту!
Чебуреки