Чебуреки з готового тіста можна приготувати за лічені хвилини. Це омріяна закуска на будь-якому столі. Чебуреки можна подати на святковий стіл або приготувати для буденного перекусу.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Листкове тісто дріжджове або Листкове тісто бездріжджове – 250 гр.
  • Фарш м’ясний – 150 гр.
  • Картопля – 1 – 2 шт.
  • Вода – 1 ст. л.
  • Часник – 1 зуб.
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Масло рослинне – 0,3 ч. л.
  • Сіль – 0,5 ч. л.

Процес приготування:

Готувати чебуреки з готового тіста, смажені на сковороді просто! Тісто необхідно повністю розморозити.

У фарш додайте сіль і спеції, перемішайте. Картоплю помийте, очистіть від шкірки і натріть його на дрібній тертці. Часник очистіть від лушпиння і пропустіть через прес. Додайте картоплю і часник до фаршу і перемішайте.

Додайте у фарш столову ложку води і ще раз добре перемішайте його.

Розморожене тісто розкачати і розрізати на кілька рівних частин. Можна зробити круглі чи квадратні коржі. На тісто викладіть м’ясну начинку і защепніть каря.

Чебуреки обсмажте на сковороді на рослинному маслі з двох сторін до золотистого кольору. Перед подачею трохи остудіть їх.

Приємного апетиту!

Чебуреки