Чебуреки з м’ясом і капустою простий у приготуванні і сподобається більшості домочадців! Сучасні господині в начинку для чебуреків до традиційного м’ясного фаршу додають інші інгредієнти: картоплю, капусту, гриби, цибулю і сир. Білокачанна капуста робить начинку неймовірно соковитою і ще більш смачною. Хрустке і смачне тісто замішуємо на воді, борошна, олії і яйці. Спробуйте, вам сподобається.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Для начинки: –
  • Фарш м’ясний – 300 гр.
  • Капуста білокачанна – 300 гр.
  • Часник – 3 зуб.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Масло вершкове – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Для тіста: –
  • Борошно пшеничне – 3.5 склянки
  • Вода – 1 склянка
  • Яйце – 1 шт.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Сіль – 1 щіпка

Процес приготування:

Приступимо до приготування чебуреків з м’ясом і капустою. Спочатку замісіть тісто для чебуреків. У посуд для замісу тіста просійте необхідну кількість борошна.

Борошно посоліть і перемішайте.

Потім невеликими порціями наливайте до борошні воду і виделкою одразу все перемішуйте. У вас вийде тісто у вигляді невеликих пластівців.

Потім в це тісто додайте один жовток і рослинне масло.

Тісто рукою добре вимісіть. Скачайте його в колобок, прикрийте серветкою і залиште на 30 хвилин для відпочинку.

Поки тісто відпочиває, підготуйте начинку для чебуреків. Шматок качана капусти нашаткуйте на соломку.

Цибулю почистіть, наріжте і обсмажте на розігрітій олії.

Потім у сковорідку до цибулі перекладіть нашатковану капусту, посоліть її, перемішайте з цибулею і кілька хвилин посмажте.

В окрему миску перекладіть м’ясний фарш. По своєму смаку посипте його сіллю і чорним перцем і додайте подрібнений часникодавку часник.

Потім до фаршу перекладіть обсмажену з цибулею капусту і все добре перемішайте. Начинка для чебуреків готова.

Відпочиле тісто розділіть на шматочки і розкачати їх в тонкі коржі.

На половину коржі укладіть підготовлений фарш. Потім краї коржиків щільно скріпіть виделкою, формуючи красиві чебуреки.

Обсмажте чебуреки з обох сторін в розігрітій олії до золотистого кольору.

Чебуреки з м’ясом і капустою перекладіть на паперові серветки, щоб видалити зайве масло, і можете подавати до столу.

Приємного аппетита!

Чебуреки