Цей приголомшливий десерт без випічки і без сиру, а з легким маскарпоне відноситься до класичних варіантів приготування десерту. Він не складно готується і володіє дуже ніжною текстурою. Час застигання торта порядком 3 годин.
Інгредієнти: на 7 порц.
- Печиво – 300 гр.
- Масло вершкове – 150 гр.
- Сир Маскарпоне – 500 гр.
- Вершки 33% – 200 мл
- Желатин харчовий – 20 гр.
- Цукрова пудра – 130 гр.
Процес приготування:
Почнемо готувати чізкейк без сиру. Печиво потрібно вибирати крошащееся пісочне. Поломайте його на великі шматки і подрібнити в комбайні або блендері.
Масло розтопіть на малому вогні в сотейнику.
Налити масло в крихти печива.
Перемішайте до однорідної маси.
Перекладіть суміш у форму (діаметр близько 25 см) і щільно утрамбуйте по дну. Поставте в холод.
Желатин висипте в невелику чашу і додайте 100 мл води і залиште набухати по інструкції на упаковці.
Доведіть желатин до закипання і відразу зніміть і дайте охолонути.
Холодні вершки з’єднайте з цукровою пудрою (на крайній випадок можна використовувати пісок) і збийте міксером.
Покладіть в чашу сир і перемішайте.
Влийте охолоджений желатинову масу і розмішайте.
Перекладіть сирну масу у форму з печивом і знову поверніть в холод на 3 години.
Насолоджуйтеся найніжнішим чізкейк! Приємного апетиту!
Чізкейк без випічки Чізкейк з вершковим сиром Чізкейк з желатином Чізкейк з желатином без випічки Чізкейк класичний Чізкейки