Цей приголомшливий десерт без випічки і без сиру, а з легким маскарпоне відноситься до класичних варіантів приготування десерту. Він не складно готується і володіє дуже ніжною текстурою. Час застигання торта порядком 3 годин.


Інгредієнти: на 7 порц.

  • Печиво – 300 гр.
  • Масло вершкове – 150 гр.
  • Сир Маскарпоне – 500 гр.
  • Вершки 33% – 200 мл
  • Желатин харчовий – 20 гр.
  • Цукрова пудра – 130 гр.

Процес приготування:

Почнемо готувати чізкейк без сиру. Печиво потрібно вибирати крошащееся пісочне. Поломайте його на великі шматки і подрібнити в комбайні або блендері.

Масло розтопіть на малому вогні в сотейнику.

Налити масло в крихти печива.

Перемішайте до однорідної маси.

Перекладіть суміш у форму (діаметр близько 25 см) і щільно утрамбуйте по дну. Поставте в холод.

Желатин висипте в невелику чашу і додайте 100 мл води і залиште набухати по інструкції на упаковці.

Доведіть желатин до закипання і відразу зніміть і дайте охолонути.

Холодні вершки з’єднайте з цукровою пудрою (на крайній випадок можна використовувати пісок) і збийте міксером.

Покладіть в чашу сир і перемішайте.

Влийте охолоджений желатинову масу і розмішайте.

Перекладіть сирну масу у форму з печивом і знову поверніть в холод на 3 години.

Насолоджуйтеся найніжнішим чізкейк! Приємного апетиту!

Чізкейк без випічки Чізкейк з вершковим сиром Чізкейк з желатином Чізкейк з желатином без випічки Чізкейк класичний Чізкейки