Якщо ви хочете здивувати сім’ю і гостей оригінальним стравою, не пропустіть рецепт човників з кабачків в мультиварці. Приготувавши це блюдо в мультиварці, ви отримаєте найніжніші і ароматнейшие кабачкові човники, які сподобаються як дорослим, так і дітям.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Яловичий фарш – 400 гр.
- Кабачки – 2 шт.
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Часник – 2 зуб.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Петрушка – 1 пучок
- Сир – 70 гр.
- Сир Моцарелла – 30 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло оливкове – за смаком
Процес приготування:
Як почати готувати човники з кабачків в мультиварці? Кабачки помити, просушити на кухонному рушнику. При необхідності обрізати шкірку кабачків, розрізати кабачки на 2 половини. Витягти м’якоть з кожної половини (не викидати її!), формуючи «човники». Змастити готові човники з кабачків оливковою олією.
М’якоть кабачків нарізати кубиками невеликими. Цибулю очистити, дрібно нарізати. на оливковій олії обсмажити цибулю до прозорості, додати до нього м’якоть кабачка. Смажити все близько 5 хвилин.
Фарш викласти на сковороду до цибулі і кабачків, обсмажити до напівготовності. Вимкнути вогонь, додати до фаршу з кабачками і цибулею тертий сир тертий сир моцарелла, рубану зелень петрушки, а також сіль і перець мелений чорний-за смаком.
Човники з кабачків наповнити начинкою. Чашу мультиварки акуратно застелити фольгою. На фольгу викласти підготовлені фаршировані човники. Готувати страву в мультиварці на режимі «Випічка» приблизно 40 хвилин.
Готові човники з кабачків витягти з мультиварки. За бажанням можна прикрасити з напівкружечками помідор, сиром і зеленню. Приємного апетиту!
Закуска з кабачків на святковий стіл Кабачки з м'ясом Кабачки з сиром Кабачки на кожен день ПП рецепти з кабачків