Якщо ви хочете здивувати сім’ю і гостей оригінальним стравою, не пропустіть рецепт човників з кабачків в мультиварці. Приготувавши це блюдо в мультиварці, ви отримаєте найніжніші і ароматнейшие кабачкові човники, які сподобаються як дорослим, так і дітям.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Яловичий фарш – 400 гр.
  • Кабачки – 2 шт.
  • Помідори свіжі – 2 шт.
  • Часник – 2 зуб.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Петрушка – 1 пучок
  • Сир – 70 гр.
  • Сир Моцарелла – 30 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло оливкове – за смаком

Процес приготування:

Як почати готувати човники з кабачків в мультиварці? Кабачки помити, просушити на кухонному рушнику. При необхідності обрізати шкірку кабачків, розрізати кабачки на 2 половини. Витягти м’якоть з кожної половини (не викидати її!), формуючи «човники». Змастити готові човники з кабачків оливковою олією.

М’якоть кабачків нарізати кубиками невеликими. Цибулю очистити, дрібно нарізати. на оливковій олії обсмажити цибулю до прозорості, додати до нього м’якоть кабачка. Смажити все близько 5 хвилин.

Фарш викласти на сковороду до цибулі і кабачків, обсмажити до напівготовності. Вимкнути вогонь, додати до фаршу з кабачками і цибулею тертий сир тертий сир моцарелла, рубану зелень петрушки, а також сіль і перець мелений чорний-за смаком.

Човники з кабачків наповнити начинкою. Чашу мультиварки акуратно застелити фольгою. На фольгу викласти підготовлені фаршировані човники. Готувати страву в мультиварці на режимі «Випічка» приблизно 40 хвилин.

Готові човники з кабачків витягти з мультиварки. За бажанням можна прикрасити з напівкружечками помідор, сиром і зеленню. Приємного апетиту!

Закуска з кабачків на святковий стіл Кабачки з м'ясом Кабачки з сиром Кабачки на кожен день ПП рецепти з кабачків