Тісто для пельменів завжди має бути щільне і еластичне одночасно, і потрібно докласти чималих зусиль, щоб замісити його руками з великої кількості борошна і невеликого об’єму рідини. З цим відмінно справляється хлібопічка LG. Вам потрібно закласти у форму всі інгредієнти, встановити програму «Тісто» і по її закінченні використовувати тісто для приготування пельменів. Все зручно і просто. Інгредієнти отмериваем склянкою хлібопічки (230 мл) або аналогічним стаканчиком такого ж обсягу.


Інгредієнти: на 1 порц.

  • Борошно – 3 склянки
  • Вода – 1 склянка
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль – 1 ч. л.

Процес приготування:

Готувати еластичне тісто для пельменів в хлібопічка LG просто! Спочатку підготуйте у вказаній в рецепті кількості інгредієнти для замісу тесту.

У склянку хлібопічки LG розбийте одне куряче яйце і доверху налийте воду кімнатної температури.

Потім, не перемішуючи яйце з водою, перелийте вміст склянки в відерце хлібопічки. В хлібопічку спочатку кладуть рідкі інгредієнти, а потім борошно, інакше процес замісу порушується.

Борошно просійте на сито і змішайте з сіллю. Потім пересипте її у відерце. Можна відразу насипати борошно в відерце через сито.

Закрийте кришку хлібопічки. Увімкніть програму «Тісто». У моделі LG час для цієї програми становить 103 хвилин. Тісто замішується в протягом 20 хвилин, а решту часу відпочиває. Якщо ви обмежені в часі, то можете витягти тісто з хлібопічки і через 40-50 хвилин від початку процесу. В результаті ви отримаєте еластичне і добре раскатывающееся тісто. Можете приступати до формування пельменів.

Удачі!

Тісто в домашніх умовах Тісто для пельменів без рослинної олії Тісто для пельменів в хлібопічці Тісто для пельменів з яйцем Тісто для пельменів на воді з яйцями Тісто для пельменів на воді і борошні