Тісто в хлібопічці Мулинекс завжди виходить ідеально промешанным і податливим. Але при виставленні програми є тонкощі, які необхідно прийняти до уваги.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Борошно пшеничне – 750 гр.
- Вода – 180 мл
- Сіль – 1 ч. л.
- Яйце – 1 шт.
Процес приготування:
Готувати еластичне тісто для пельменів в хлібопічці Мулинекс легко! Підготуйте всі інгредієнти, попередньо просіяти борошно.
Дістаньте з хлібопічки форму і поставте в неї лопаточку для замісу тіста. Влийте воду, розбийте одне яйце і трохи перемішайте виделкою, щоб розтікся жовток.
Додайте просіяне борошно і сіль і поставте контейнер назад у піч.
При виборі режиму у вас є два варіанти: якщо модель більш нова – у неї найімовірніше є програма «Просте тісто для макаронних виробів», вона найкраща. Якщо старшу модель, тоді потрібно вибрати програму «Тісто для піци». Але не забудьте дістати готове тісто відразу після закінчення замісу, тому що алгоритм налаштований на витримування дріжджів, для чого автоматично включиться підігрів. Якщо тісто залишити в печі, воно може сильно підсохнути і покритися твердою кіркою.
По закінченні програми дістаньте тісто, загорніть в харчову плівку і дайте настоятися 10-15 хвилин.
Перевірте, чи достатньо дозріло тісто: продавіть його пальцем або ущипніть, і, якщо воно не повертається в початковий стан, значить, з нього сміливо можна ліпити.
Успіхів у приготуванні!
Еластичне тісто для пельменів Тісто для мантів і пельменів Тісто для пельменів Тісто для пельменів в хлібопічці Тісто для пельменів з яйцем Тісто для пельменів на воді з яйцями