Тісто для пельменів, приготоване на окропі, виходить просто чудовим! Дуже щільне і еластичне, готувати з нього – одне задоволення! Начинка з такого тіста не випливає, і воно не розвалюється на частини. Те що потрібно для ідеального вечері!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль – 1 щіпка
  • Борошно пшеничне – 3 склянки
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Вода – 1 ст.

Процес приготування:

Як почати готувати еластичне тісто для пельменів з окропом в домашніх умовах? Яйце і сіль збиваємо з допомогою віночка.

кип’ятимо Воду і вливаємо її до яєчної суміші. Все добре перемішуємо.

Поступово вводимо борошно і замішуємо тісто.

Коли воно стане досить еластичним, додаємо рослинне масло і продовжуємо вимішувати його руками ще 5-10 хв.

Залишаємо тісто настоятися, прикривши його целофаном або рушником, щоб верх не високий.

Приємного апетиту!

Заварне тісто для пельменів на окропі Тісто для мантів і пельменів Тісто для пельменів Тісто для пельменів з яйцем Тісто для пельменів на воді Тісто для пельменів на воді з яйцями Тісто для пельменів на воді і борошні