Тісто для пельменів, приготоване на окропі, виходить просто чудовим! Дуже щільне і еластичне, готувати з нього – одне задоволення! Начинка з такого тіста не випливає, і воно не розвалюється на частини. Те що потрібно для ідеального вечері!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Яйце – 1 шт.
- Сіль – 1 щіпка
- Борошно пшеничне – 3 склянки
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Вода – 1 ст.
Процес приготування:
Як почати готувати еластичне тісто для пельменів з окропом в домашніх умовах? Яйце і сіль збиваємо з допомогою віночка.
кип’ятимо Воду і вливаємо її до яєчної суміші. Все добре перемішуємо.
Поступово вводимо борошно і замішуємо тісто.
Коли воно стане досить еластичним, додаємо рослинне масло і продовжуємо вимішувати його руками ще 5-10 хв.
Залишаємо тісто настоятися, прикривши його целофаном або рушником, щоб верх не високий.
Приємного апетиту!
Заварне тісто для пельменів на окропі Тісто для мантів і пельменів Тісто для пельменів Тісто для пельменів з яйцем Тісто для пельменів на воді Тісто для пельменів на воді з яйцями Тісто для пельменів на воді і борошні