М’ясо індички відноситься до дієтичних продуктів і швидко готується. Краще всього використовувати філейну частину, її можна загасити або посмажити на сковороді.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Філе індички – 400 гр.
- Масло рослинне – 50 мл
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Готувати філе індички шматочками на сковороді просто! Філе індички вимити і обсушити паперовими рушниками. Потім наріжте м’ясо кубиками.
На розігріту сковороду влийте рослинне масло. Викладіть індичку, посоліть і приправте її, смажте на сильному вогні до утворення рум’яної скоринки.
Потім переверніть м’ясо на іншу сторону, також посоліть, приправте і продовжуйте смажити.
Перекладіть обсмажену індичку на паперовий рушник, щоб стік зайвий жир.
Подавайте смажену індичку з гарніром на свій смак, це може бути варена картопля, каші або макарони.
Смачного!