М’ясо індички відноситься до дієтичних продуктів і швидко готується. Краще всього використовувати філейну частину, її можна загасити або посмажити на сковороді.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Філе індички – 400 гр.
  • Масло рослинне – 50 мл
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Готувати філе індички шматочками на сковороді просто! Філе індички вимити і обсушити паперовими рушниками. Потім наріжте м’ясо кубиками.

На розігріту сковороду влийте рослинне масло. Викладіть індичку, посоліть і приправте її, смажте на сильному вогні до утворення рум’яної скоринки.

Потім переверніть м’ясо на іншу сторону, також посоліть, приправте і продовжуйте смажити.

Перекладіть обсмажену індичку на паперовий рушник, щоб стік зайвий жир.

Подавайте смажену індичку з гарніром на свій смак, це може бути варена картопля, каші або макарони.

Смачного!

Індичка Індичка на сковороді