Запечені в сметані шматочки індички можна подавати зі свіжими овочами або іншим гарніром за смаком. Ніжне м’ясо здивує смаком та поживними якостями. Підходить для святкового меню.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Індичка – 400 гр.
  • Сметана – 200 гр.
  • Зелень – 1 пучок
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Рецепт приготування шматочків індички зі сметаною, запечених в духовці, смачний! Промиваємо шматок індички, обтираем його паперовим рушником.

Потім нарізаємо продукт на шматки середнього розміру.

В глибоку тарілку вливаємо сметану. До неї додаємо сіль. Спеції і подрібнену зелень. Ретельно розмішуємо масу.

Викладаємо шматки індички у форму для випікання.

Заливаємо продукт сметанним соусом і залишаємо на 15-20 хвилин.

Переставляємо форму з вмістом в розігріту до 180 градусів духовку. Готуємо 40 хвилин.

Ніжна індичка в сметані готова. Викладайте на блюдо тарілки і подавайте до столу. Приємного апетиту!

Індичка