Яскравий і соковитий вечерю для всієї родини – шматочки індички з овочами, запечені в духовці. М’ясо відмінно просочиться соком інших продуктів. Порадуйте близьких смачним блюдом з вітамінами.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Індичка – 0,5 кг
  • Кабачки – 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Помідори черрі – 6 шт.
  • Гірчиця – 3 ч. л.
  • Сметана – 100 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – 60 мл

Процес приготування:

Готувати шматочки індички з овочами, запечені в духовці просто! М’ясо індички поділяємо на частини. Злегка відбиваємо отримані шматки.

В глибоку тарілку вливаємо сметану і додаємо до неї гірчицю.

Для маринаду можна комбінувати два види гірчиці: звичайну і зернову.

Додаємо сіль і ретельно розмішуємо масу.

Обмазуємо сметаною з гірчицею шматки індички. Залишаємо на 15 хвилин.

В цей час натираємо моркву і тонко ріжемо цибулю. Обсмажуємо пару хвилин на сковороді.

Промиваємо кабачок і ріжемо його тонкими колами.

Маслом гарненько обмазуємо деко.

Першим шаром викладаємо кабачки.

Слідом розкладаємо черрі, розділені на четвертинки.

Рівномірно розподіляємо піджарку з моркви і цибулі.

Кладемо шматки індички в соусі.

Відправляємо страву на 45 хвилин у духовку, розігріту до 180 градусів.

Готову страву розкладаємо по порційних тарілках. Можна подавати до столу!

Дієтичні страви з кабачків Індичка Кабачки з м'ясом Кабачки з помідорами Кабачки з помідорами в духовці