Навіть ті, хто не особливо любить сало, оцінять грінки з форшмаків з сала й часнику. Його можна доповнити будь-якими приправами і зробити з форшмаку справжній делікатес. Навіть один мелений чорний перець може перетворити смак цієї закуски.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Сало солоне – 250 гр.
- Волоський горіх – 100 гр.
- Часник – 2 головки
- Перець чорний мелений – за смаком
- Зелень – 1 пучок
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Готувати форшмак з сала з часником просто! Сало очистіть ножем від надлишків солі і спецій.
Сало наріжте невеликими шматками.
Горіхи і часник очистіть.
Пропустіть через м’ясорубку сало, часник, зелень і волоські горіхи.
В отриману масу додайте сіль і мелений перець за смаком, добре перемішайте.
Перекладіть форшмак в зручну ємність, закрийте кришкою і поставте в холодильник, щоб він остудився і застиг.
Бутерброди з форшмаком можуть стати відмінним доповненням до будь-якого прийому їжі.
Приємного апетиту!
Паштет з сала з часником Сало через м'ясорубку з часником Як засолити сало в домашніх умовах