Навіть ті, хто не особливо любить сало, оцінять грінки з форшмаків з сала й часнику. Його можна доповнити будь-якими приправами і зробити з форшмаку справжній делікатес. Навіть один мелений чорний перець може перетворити смак цієї закуски.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Сало солоне – 250 гр.
  • Волоський горіх – 100 гр.
  • Часник – 2 головки
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Зелень – 1 пучок
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Готувати форшмак з сала з часником просто! Сало очистіть ножем від надлишків солі і спецій.

Сало наріжте невеликими шматками.

Горіхи і часник очистіть.

Пропустіть через м’ясорубку сало, часник, зелень і волоські горіхи.

В отриману масу додайте сіль і мелений перець за смаком, добре перемішайте.

Перекладіть форшмак в зручну ємність, закрийте кришкою і поставте в холодильник, щоб він остудився і застиг.

Бутерброди з форшмаком можуть стати відмінним доповненням до будь-якого прийому їжі.

Приємного апетиту!

Паштет з сала з часником Сало через м'ясорубку з часником Як засолити сало в домашніх умовах