Засолити сало дуже просто і легко. Головне приготувати спеції і добре натерти, щоб смак і аромат були більш насиченими. Пряне, апетитне сало з часником точно сподобається всім мешканцям і гостям!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Сало свиняче – 1 кг
  • Сіль велика – 200 гр.
  • Часник – 2 головки
  • Лавровий лист – 6 шт.
  • Перець чорний мелений – 2 ч. л.
  • Кмин – 1 ч. л.

Процес приготування:

Як засолити сало з часником в банку сухим способом? Сало чистимо і нарізаємо його невеликими довгастими шматками.

Часник чистимо і пропускаємо через прес.

Лавровий лист перетираємо у приправу.

Змішуємо сіль, часник, лавровий лист, чорний мелений перець і кмин.

Добре натираємо сало приготованою сумішшю. Можна зробити в ньому кілька надрізів, щоб воно краще просочилося і було більш пряним. Відправляємо в банку на 4-7 днів. Тримати потрібно в холодному місці.

Приємного апетиту!

Засолювання сала сухим способом Як засолити сало в банку Як засолити сало в домашніх умовах Як засолити сало з прошарками м'яса