Як же приємно починати день з тостом із свіжого французького хліба з ароматним джемом. Причому приготувати це хліб можна самостійно у себе на кухні в хлібопічці Кенвуд.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Вода – 230 мл
- Цукор-пісок – 40 гр.
- Сіль – 5 гр.
- Борошно пшеничне – 400 гр.
- Сухі дріжджі – 5 гр.
- Масло соняшникове – 10 мл
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування французького хліба в хлібопічці Кенвуд? У чашу влийте воду кімнатної температури і всипте сіль.
Борошно просійте через сито і всипте в чашу. Також додайте цукор і дріжджі.
Встановіть чашу в хлібопічку, виберіть у меню програму «Основний режим», вага хліба 750 грам і середню скоринку. Коли тісто збереться в колобок, влийте ще трохи рослинного масла.
Гарячий хліб вийміть з чаші і остуди, накривши рушником. Французький хліб з хлібопічки Кенвуд відмінно тримає форму і не кришиться при нарізці.
Приємного апетиту!
Пшеничний хліб в хлібопічці Хліб в домашніх умовах Хліб в хлібопічці Хліб в хлібопічці Кенвуд Хліб на воді в хлібопічці Хліб на сухих дріжджах в хлібопічці