Хочете побалувати своїх близьких чимось екзотичним? Тоді рецепт приготування фунчозы «Чим-чим» спеціально для вас. Завдяки своїм унікальним властивостям «скляна» локшина, яка виготовляється з бобів, вбирає в себе смакові якості й аромат інгредієнтів, що знаходяться поруч з нею.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Фунчоза – 100 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Приправа для фунчозы – за смаком
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Огірки – 1 шт.
  • Кріп – 1 пучок

Процес приготування:

Як почати готувати фунчозу чим-чим? Фунчозу необхідно залити окропом, дати їй настоятися протягом семи хвилин.

Потім позбавтеся від зайвої рідини, відкинувши локшину на друшляк.

Вимиту й очищену моркву натріть на тертці для приготування корейської моркви.

Огірок наріжте соломкою.

Таким же чином нарізаємо болгарський перець.

Кріп необхідно дрібно нашаткувати.

Заправте фунчозу приправою «Чим-чим».

Все акуратно перемішайте.

Додайте в фунчозу подрібнені овочі і дайте їм настоятися мінімум годину. По закінченні вказаного часу нашу страву можна подавати до столу.

Салат з фунчозой Фунчоза Фунчоза з овочами