Хочете побалувати своїх близьких чимось екзотичним? Тоді рецепт приготування фунчозы «Чим-чим» спеціально для вас. Завдяки своїм унікальним властивостям «скляна» локшина, яка виготовляється з бобів, вбирає в себе смакові якості й аромат інгредієнтів, що знаходяться поруч з нею.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Фунчоза – 100 гр.
- Морква – 1 шт.
- Приправа для фунчозы – за смаком
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Огірки – 1 шт.
- Кріп – 1 пучок
Процес приготування:
Як почати готувати фунчозу чим-чим? Фунчозу необхідно залити окропом, дати їй настоятися протягом семи хвилин.
Потім позбавтеся від зайвої рідини, відкинувши локшину на друшляк.
Вимиту й очищену моркву натріть на тертці для приготування корейської моркви.
Огірок наріжте соломкою.
Таким же чином нарізаємо болгарський перець.
Кріп необхідно дрібно нашаткувати.
Заправте фунчозу приправою «Чим-чим».
Все акуратно перемішайте.
Додайте в фунчозу подрібнені овочі і дайте їм настоятися мінімум годину. По закінченні вказаного часу нашу страву можна подавати до столу.
Салат з фунчозой Фунчоза Фунчоза з овочами