Приготуйте гарячу фунчозу з куркою і болгарський перцем і здивуйте гостей неймовірним делікатесом! Смачне, ароматне і дуже апетитне блюдо, просто пальчики оближеш!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Фунчоза – 200 гр.
  • Куряче філе – 300 гр.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Огірки – 1 шт.
  • Масло рослинне – 40 гр.
  • Зелень – за бажанням
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати гарячу фунчозу з куркою і болгарським перцем? Куряче філе нарізаємо невеликими шматочками і смажимо їх на рослинному маслі до приємного рум’янцю.

Моркву чистимо і натираємо на тертку побільше. Додаємо її на сковороду і підсмажити 5 хв.

В цей час підготуємо перець. Очистимо його від насіння і поріжемо тонкими смужками.

Огірок також натремо з допомогою великої терки. Викладаємо перець і огірки на сковороду і смажимо 5 хв.

Фунчозу заливаємо водою і наполягаємо близько 5 хв., щоб вона заварилася. Потім зливаємо воду.

Додаємо фунчозу на сковороду, солимо, приправляємо улюбленими спеціями і посипаємо подрібненою зеленню. Перемішуємо і смажимо ще 3-5 хв

Приємного апетиту!

Фунчоза з куркою Фунчоза з куркою і болгарським перцем Фунчоза з куркою, огірками і болгарським перцем Фунчоза з курячою грудкою і овочами Фунчоза з м'ясом Фунчоза з овочами Фунчоза по-корейськи з куркою