Яскравий салат, повний смаку – прекрасна фунчоза по-корейськи. Найкраще готувати цю страву приблизно за день до якого-небудь заходу, щоб аромат і смак страви став більш насиченим і пікантним. Однак через простоти рецепту, це може стати і звичайним ситним обіднім стравою.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Фунчоза – 250 гр.
- Болгарський перець солодкий (червоний) – 0.5 шт.
- Болгарський перець солодкий (жовтий) – 0.5 шт.
- Морква по-корейськи – 1 шт.
- Огірки – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Часник сушений – 3 – 4 зуб.
- Соєвий соус – 2 ст. л.
- Оцет рисовий – 2 – 3 ст. л.
- Паприка – 1 ч. л.
- Коріандр – 1 ч. л.
- Масло оливкове – 4 ст. л.
- Цукор-пісок – 0.5 ч. л.
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Почнемо готувати фунчозу по-корейськи. Ретельно вимийте всі овочі, після чого натріть їх на корейській тертці або наріжте тонкою соломкою за допомогою гострого ножа.
Перемістіть подрібнені овочі, додайте трохи цукру і солі, а потім перемішайте овочі руками злегка мнучи їх. Овочі повинні пустити сік.
Ріпчасту цибулю наріжте тонкою соломкою, а також очищений часник дрібно порубаєте. На розпеченому оливковій олії швидко обсмажте цибулю, потім додайте часник і спеції. Вийде ароматне масло, яке потрібно додати в овочі.
Візьміть фунчозу і приготуйте її строго по інструкції на упаковці. Фунчозу можна брати будь – рисову або соєву – на ваш розсуд.
Зберіть салат з фунчозы і овочів, додати трохи соєвого соусу і рисового оцту, після чого подавайте салат до столу або залиште настоюватися в холодильнику до приходу гостей!
Салат з фунчозой Фунчоза Фунчоза з овочами Фунчоза з соєвим соусом