Салат з прозорою локшини – поживний і ситний сніданок. Приготуйте його за цим рецептом і не купуйте більше готовий в магазині. Адже, витративши трохи свого часу ви отримаєте блюдо, в якості та свіжості якого будете впевнені на 100%.
Інгредієнти: на 3 порції.
- Фунчоза – 100 гр.
- Морква по-корейськи – 100 гр.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Огірки – 1 – 2 шт.
- Соєвий соус – 1 – 2 ч. л.
- Часник – 1 зуб.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Сіль – 1 щіпка
- Перець чорний мелений – 0.5 ч. л.
- Зелень – 1 пучок
Процес приготування:
Готувати фунчозу по-корейськи як в магазині легко! У каструлі закип’ятити воду, посоліть, додайте 1 ч. л. рослинного масла, вимкніть вогонь і покладіть в неї локшину на 7 хвилин.
Перекладіть локшину на друшляк, залиште на пару хвилин, щоб стекла рідина. Розріжте її на кілька шматочків, щоб скоротити її довжину, так буде зручніше є салат.
Огірок і перець помийте. Перець очистіть від серцевини і наріжте тонкими смужками. У огірка відріжте хвостики і настругайте на тертці для корейської моркви тонкими смужками.
Перекладіть овочі до локшині. Морква по-корейськи відіжміть від зайвого соку і покладіть до інших складових салату. Зелень промийте і дрібно порубаєте, додайте в салат.
пиалку видавіть очищений часник, додайте соєвий соус і масло. Перемішайте і вилийте заправку в салат і добре розмішайте інгредієнти.
Приємного апетиту!
Фунчоза Фунчоза з соєвим соусом