Для любителів азіатської їжі в цьому рецепті пропонується приготувати фунчозу з куркою, огірками та помідорами. Овочі роблять страву більш корисним. Готується воно швидко. Подається гарячим або холодним.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряче філе – 2 шт.
  • Фунчоза – 200 гр.
  • Огірки – 1 шт.
  • Помідори свіжі – 1 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Часник – 3 зуб.
  • Кунжут – 2 ст. л.
  • Соєвий соус – 3 ст. л.
  • Зелень – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Як почати готувати фунчозу з куркою, огірками та помідорами? Всі овочі для страви почистіть і помийте. Цибулю наріжте на тонкі півкільця.

Помідор, огірок і перець наріжте тонкою соломкою.

Зелень дрібно порубаєте.

Філе курки наріжте на невеликі шматочки.

Розігрійте суху сковорідку і посмажте на ній до рум’яного кольору насіння кунжуту.

В іншій сковорідці розігрійте рослинне масло і обсмажте в ньому шматочки філе курки.

Потім до м’яса перекладіть цибулю, через кілька хвилин – нарізані помідор і перець.

М’ясо з овочами посоліть за смаком і налийте соєвий соус.

Потім все перемішайте і тушкуйте до готовності на невеликому вогні.

Фунчозу відварити згідно до інструкції на упаковці. Потім відкиньте на друшляк і ножицями порізати на середні шматочки.

В окремий посуд перекладіть обсмажене з овочами м’ясо курки і теплу фунчозу.

Свіжий огірок наріжте соломкою.

До основної страви перекладіть нарізаний огірок, додайте подрібнений часникодавку часник і посипте все обсмаженим кунжутом і нарізаною зеленню.

Потім блюдо перемішайте і можете подати до столу, розклавши його на порційні тарілочки.

Приємного апетиту!

Гаряча фунчоза з куркою і овочами Фунчоза з куркою Фунчоза з куркою і овочами на сковороді Фунчоза з куркою, овочами і соєвим соусом Фунчоза з куркою, огірками і болгарським перцем Фунчоза з овочами Фунчоза з соєвим соусом