Рекомендую приготувати фунчозу по-корейськи з м’ясом. Для приготування можна використовувати свинину чи яловичину. Блюдо виходить насиченим і ароматним.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Свинина або Яловичина – 400 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Морква – 3 шт.
- Огірки – 1 шт.
- Фунчоза – 200 гр.
- Часник – 3 зуб.
- Болгарський перець солодкий – 3 шт.
- Соєвий соус – 3 ст. л.
- Сіль – 1 ч. л.
- Масло рослинне – 50 гр.
- Перець чилі – за смаком
- Приправа для фунчозы – за смаком
Процес приготування:
Як почати готувати фунчозу по-корейськи з м’ясом? Фунчозу помістіть в заздалегідь підготовлений окріп на 5-7 хвилин, потім злийте її промити питною водою.
Візьміть м’ясо, свинину чи яловичину, ретельно промийте під проточною водою, обсушити паперовими рушниками і наріжте тонкими скибочками.
Ріпчасту цибулю очистіть і наріжте тонкими півкільцями або дрібним кубиком.
В глибоку сковороду налийте невелику кількість рослинного масла. Викладіть нарізане м’ясо і, періодично помішуючи, обсмажте близько 15 хвилин на сильному вогні.
Моркву ретельно вимийте і очистіть за допомогою овочечистки, натріть на тертці для моркви по-корейськи або наріжте тонкою соломкою гострим ножем. Викладіть в миску.
Огірки помийте, обсушіть і наріжте тонкою соломкою, відправте в миску до моркви.
Болгарський перець різного кольору помийте, видаліть серцевину з насінням і наріжте тонкими скибочками. Відправте до інших овочів.
До смаженій м’ясу додайте нарізану ріпчасту цибулю і необхідну кількість соєвого соусу. Перемішайте і обсмажте кілька хвилин.
Часник очистіть від лушпиння і дрібно нарубаєте, додати до інших овочів.
Приготоване м’ясо викладіть в миску з нарізаними овочами.
Приготовану рисову локшину перемістити до решти інгредієнтів, додайте соус для фунчозы, посоліть і додайте гострий мелений перець за смаком.
Ретельно перемішайте приготоване блюдо.
Готову фунчозу розкладіть по порціях і насолоджуйтеся.
Приємного апетиту!
Салат з фунчозой Фунчоза Фунчоза з м'ясом і овочами Фунчоза з овочами Фунчоза з соєвим соусом Фунчоза з яловичиною