Рекомендую приготувати фунчозу по-корейськи з м’ясом. Для приготування можна використовувати свинину чи яловичину. Блюдо виходить насиченим і ароматним.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Свинина або Яловичина – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Морква – 3 шт.
  • Огірки – 1 шт.
  • Фунчоза – 200 гр.
  • Часник – 3 зуб.
  • Болгарський перець солодкий – 3 шт.
  • Соєвий соус – 3 ст. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – 50 гр.
  • Перець чилі – за смаком
  • Приправа для фунчозы – за смаком

Процес приготування:

Як почати готувати фунчозу по-корейськи з м’ясом? Фунчозу помістіть в заздалегідь підготовлений окріп на 5-7 хвилин, потім злийте її промити питною водою.

Візьміть м’ясо, свинину чи яловичину, ретельно промийте під проточною водою, обсушити паперовими рушниками і наріжте тонкими скибочками.

Ріпчасту цибулю очистіть і наріжте тонкими півкільцями або дрібним кубиком.

В глибоку сковороду налийте невелику кількість рослинного масла. Викладіть нарізане м’ясо і, періодично помішуючи, обсмажте близько 15 хвилин на сильному вогні.

Моркву ретельно вимийте і очистіть за допомогою овочечистки, натріть на тертці для моркви по-корейськи або наріжте тонкою соломкою гострим ножем. Викладіть в миску.

Огірки помийте, обсушіть і наріжте тонкою соломкою, відправте в миску до моркви.

Болгарський перець різного кольору помийте, видаліть серцевину з насінням і наріжте тонкими скибочками. Відправте до інших овочів.

До смаженій м’ясу додайте нарізану ріпчасту цибулю і необхідну кількість соєвого соусу. Перемішайте і обсмажте кілька хвилин.

Часник очистіть від лушпиння і дрібно нарубаєте, додати до інших овочів.

Приготоване м’ясо викладіть в миску з нарізаними овочами.

Приготовану рисову локшину перемістити до решти інгредієнтів, додайте соус для фунчозы, посоліть і додайте гострий мелений перець за смаком.

Ретельно перемішайте приготоване блюдо.

Готову фунчозу розкладіть по порціях і насолоджуйтеся.

Приємного апетиту!

Салат з фунчозой Фунчоза Фунчоза з м'ясом і овочами Фунчоза з овочами Фунчоза з соєвим соусом Фунчоза з яловичиною