Фунчоза – це ситне блюдо корейської кухні, приготовлене з рисової або бобової локшини. Фунчоза стане чудовим сніданком, а також її можна подати у вигляді салату до основної страви. А ще її дуже швидко готувати.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Фунчоза – 200 гр.
- Яловичий фарш – 500 гр.
- Морква по-корейськи – 200 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Часник – 3 зуб.
- Кінза – 1 пучок
- Цибуля зелена – за смаком
- Огірки – 1 шт.
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Коріандр – 1 гр.
- Соєвий соус – 4 ст. л.
- Оцет рисовий – 1 ст. л.
- Масло рослинне – 3 ст. л.
Процес приготування:
Почнемо готувати фунчозу з фаршем. Локшину фунчозу заливаємо окропом і даємо настоятися близько 5-7 хв. Після цього воду зливаємо і промиваємо локшину холодною водою.
Цибулини очищаємо від лушпиння і нарізаємо півкільцями.
Пасеруємо цибулю на помірному вогні, поки він не стане м’яким і золотистим.
Потім додаємо до цибулі яловичий фарш і пропущений через прес часник.
все Розмішуємо і смажимо ще 10 хв.
Промиваємо огірки і помідори, нарізаємо їх невеликими шматочками.
Зелений лук кришимо.
З’єднуємо всі інгредієнти в миску, додаємо спеції, рисовий оцет і соус, а також олію.
Приємного апетиту!
Салат з фунчозой Фунчоза Фунчоза з м'ясом Фунчоза з м'ясом і овочами Фунчоза з овочами Фунчоза з соєвим соусом