Фунчоза – це ситне блюдо корейської кухні, приготовлене з рисової або бобової локшини. Фунчоза стане чудовим сніданком, а також її можна подати у вигляді салату до основної страви. А ще її дуже швидко готувати.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Фунчоза – 200 гр.
  • Яловичий фарш – 500 гр.
  • Морква по-корейськи – 200 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Часник – 3 зуб.
  • Кінза – 1 пучок
  • Цибуля зелена – за смаком
  • Огірки – 1 шт.
  • Помідори свіжі – 2 шт.
  • Коріандр – 1 гр.
  • Соєвий соус – 4 ст. л.
  • Оцет рисовий – 1 ст. л.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.

Процес приготування:

Почнемо готувати фунчозу з фаршем. Локшину фунчозу заливаємо окропом і даємо настоятися близько 5-7 хв. Після цього воду зливаємо і промиваємо локшину холодною водою.

Цибулини очищаємо від лушпиння і нарізаємо півкільцями.

Пасеруємо цибулю на помірному вогні, поки він не стане м’яким і золотистим.

Потім додаємо до цибулі яловичий фарш і пропущений через прес часник.

все Розмішуємо і смажимо ще 10 хв.

Промиваємо огірки і помідори, нарізаємо їх невеликими шматочками.

Зелений лук кришимо.

З’єднуємо всі інгредієнти в миску, додаємо спеції, рисовий оцет і соус, а також олію.

Приємного апетиту!

Салат з фунчозой Фунчоза Фунчоза з м'ясом Фунчоза з м'ясом і овочами Фунчоза з овочами Фунчоза з соєвим соусом