Ароматна фунчоза з шматочками курки і болгарським перцем, заправлена соковитим соєвим соусом різноманітить ваше меню і здивує гостей. Корейське ласощі виходить по-справжньому незвичайним і дуже апетитним! Переконайтеся самі!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Фунчоза – 200 гр.
  • Курка – 250 гр.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Часник – 1 зуб.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Кунжут – 1 ч. л.
  • Соєвий соус – 2 ст. л.
  • Лимонний сік – 0,5 ч. л.

Процес приготування:

Почнемо готувати фунчозу з куркою, болгарським перцем і соєвим соусом. Курку поріжемо тонкими шматочками.

Розігріваємо олію і смажимо курку 5-7 хв

Болгарський перець очищаємо від черешка і насіння. Нарізаємо перець тонкими смужками і додаємо на сковороду.

Часник дрібно кришимо або ж подрібнюємо за допомогою преса.

Фунчозу заливаємо окропом і наполягаємо 5 хв. Зливаємо воду через друшляк.

Додаємо фунчозу на сковороду і приправляємо блюдо чорним меленим перцем і сіль.

Заливаємо соєвий соус і лимонний сік, посипаємо кунжутом.

Добре перемішуємо і смажимо ще 3-5 хв

Приємного апетиту!

Салат з фунчозой Фунчоза Фунчоза з куркою Фунчоза з куркою і овочами Фунчоза з куркою і овочами на сковороді Фунчоза з м'ясом Фунчоза з соєвим соусом