Корейська локшина фунчоза добре поєднується з різними м’ясними виробами. Але разом з індичкою це страва перетворюється на справжній делікатес. Він прикрасить і різноманітить навіть самий багатий святковий стіл. І гості будуть у захваті!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Фунчоза – 100 гр.
  • Вода – 200 мл
  • Філе індички – 200 гр.
  • Перець чорний мелений – 1 шт.
  • Цибуля порей – 1 шт.
  • Печериці свіжі – 200 гр.
  • Масло кунжутне – 3 ст. л.
  • Соєвий соус – 80 мл

Процес приготування:

Почнемо готувати фунчозу з індичкою. Філе індички відварюємо в киплячій воді 30-40 хв. Даємо йому трохи охолонути й нарізаємо невеликими шматочками.

Фунчозу заливаємо окропом і залишаємо настоятися 3-5 хв. Потім зливаємо окріп через друшляк і промиваємо фунчозу холодною водою.

Цибулю нарізаємо невеликими шматочками.

Також дробимо печериці.

Перець очищаємо від насіння і ріжемо кубиками.

Змішуємо цибулю, печериці і перець і обсмажуємо на олії з кунжуту. Через 15 хв. додаємо індичку і смажимо ще 5 хв.

Додаємо в блюдо фунчозу і соєвий соус. Перемішуємо і перекладаємо на тарілку для подачі.

Приємного апетиту!

Фунчоза з грибами Фунчоза з печерицями Фунчоза з соєвим соусом