Корейська локшина фунчоза добре поєднується з різними м’ясними виробами. Але разом з індичкою це страва перетворюється на справжній делікатес. Він прикрасить і різноманітить навіть самий багатий святковий стіл. І гості будуть у захваті!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Фунчоза – 100 гр.
- Вода – 200 мл
- Філе індички – 200 гр.
- Перець чорний мелений – 1 шт.
- Цибуля порей – 1 шт.
- Печериці свіжі – 200 гр.
- Масло кунжутне – 3 ст. л.
- Соєвий соус – 80 мл
Процес приготування:
Почнемо готувати фунчозу з індичкою. Філе індички відварюємо в киплячій воді 30-40 хв. Даємо йому трохи охолонути й нарізаємо невеликими шматочками.
Фунчозу заливаємо окропом і залишаємо настоятися 3-5 хв. Потім зливаємо окріп через друшляк і промиваємо фунчозу холодною водою.
Цибулю нарізаємо невеликими шматочками.
Також дробимо печериці.
Перець очищаємо від насіння і ріжемо кубиками.
Змішуємо цибулю, печериці і перець і обсмажуємо на олії з кунжуту. Через 15 хв. додаємо індичку і смажимо ще 5 хв.
Додаємо в блюдо фунчозу і соєвий соус. Перемішуємо і перекладаємо на тарілку для подачі.
Приємного апетиту!
Фунчоза з грибами Фунчоза з печерицями Фунчоза з соєвим соусом