Фунчоза з куркою, болгарським перцем і морквою виходить приголомшливо смачною, апетитною і поживною. Якщо ви любите пряні страви, то сміливо замінюйте соєвий соус на соус чилі! І ваше блюдо стане по-справжньому азіатським!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Фунчоза – 200 гр.
  • Курка – 300 гр.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Часник – 2 зуб.
  • Масло оливкове – 3 ст. л.
  • Соєвий соус – 2 ст. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Готувати фунчозу з куркою, болгарським перцем і морквою просто! Курку промиваємо, видаляємо плівку і нарізаємо на невеликі шматочки. Смажимо до легкого рум’яного відтінку на оливковій олії.

Моркву чистимо, промиваємо і натираємо з допомогою корейської або звичайною терки, але більший. Додаємо на сковороду і смажимо 3-5 хв

Болгарський перець розрізаємо на частини і чистимо від насіння. Нарізаємо перець тонкими смужками і кладемо в основне блюдо.

Часник пропускаємо через прес.

Фунчозу заливаємо водою і настоюємо 5 хв., або ж відварюємо в киплячій воді 2-3 хв. (рецепт потрібно подивитися на упаковці від локшини).

Додаємо фунчозу на сковороду, заправляємо соєвим соусом, чорним меленим перцем і сіллю. Перемішуємо і смажимо ще 3 хв

Приємного апетиту!

Фунчоза з куркою Фунчоза з куркою, морквою, болгарським перцем Фунчоза з куркою, овочами і соєвим соусом Фунчоза з соєвим соусом Фунчоза по-корейськи з куркою