Смачний делікатес з локшини фунчозы і морських продуктів, з креветками і мідіями! Дуже ситна та поживна страва підійде для сімейного обіду і святкового застілля. Готувати його дуже просто і легко!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Креветки свіжі – 400 гр.
  • Мідії – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Часник – 4 зуб.
  • Сметана – 250 гр.
  • Фунчоза – 200 гр.
  • Сіль морська – 1 щіпка

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування фунчозы з креветками і мідіями? Креветки чистимо від панцира, а також відрізаємо у них головки і хвости.

Розігріваємо сковороду з рослинним маслом і викладаємо підготовлені креветки і мідії, обсмажуємо 10 хв., поки не почне випаровуватися виділився сік.

Фунчозу заливаємо окропом і залишаємо на 5-7 хв, потім зливаємо воду через друшляк.

Часник дрібно кришимо ножем або ж пропускаємо через прес.

З’єднуємо креветки, мідії, фунчозу і часник. Заправляємо сметаною і солимо за смаком.

Приємного апетиту!

Салат з фунчозой Фунчоза Фунчоза з креветками на сковороді Фунчоза з морепродуктів