Смачний делікатес з локшини фунчозы і морських продуктів, з креветками і мідіями! Дуже ситна та поживна страва підійде для сімейного обіду і святкового застілля. Готувати його дуже просто і легко!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Креветки свіжі – 400 гр.
- Мідії – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Часник – 4 зуб.
- Сметана – 250 гр.
- Фунчоза – 200 гр.
- Сіль морська – 1 щіпка
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування фунчозы з креветками і мідіями? Креветки чистимо від панцира, а також відрізаємо у них головки і хвости.
Розігріваємо сковороду з рослинним маслом і викладаємо підготовлені креветки і мідії, обсмажуємо 10 хв., поки не почне випаровуватися виділився сік.
Фунчозу заливаємо окропом і залишаємо на 5-7 хв, потім зливаємо воду через друшляк.
Часник дрібно кришимо ножем або ж пропускаємо через прес.
З’єднуємо креветки, мідії, фунчозу і часник. Заправляємо сметаною і солимо за смаком.
Приємного апетиту!
Салат з фунчозой Фунчоза Фунчоза з креветками на сковороді Фунчоза з морепродуктів