Спробувавши домашню фунчозу, вам захочеться готувати її знову і знову. З куркою, болгарським перцем і морквою вона виходить приголомшливо смачною! Даний страва від шеф-кухаря!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Фунчоза – 200 гр.
  • Курка – 300 гр.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Огірки – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Перець червоний мелений – за смаком
  • Часник сушений – 0,5 ч. л.
  • Сіль – за смаком
  • Кетчуп чилі – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Як почати готувати фунчозу з куркою, болгарським перцем, огірком і морквою? М’ясо курки ріжемо на шматочки невеликого розміру і обсмажуємо на рослинному маслі близько 5-7 хв

Овочі чистимо від бруду, черешків і хвостиків, а також насіння. Моєму овочі.

Перець нарізаємо тонкими смужками.

Огірок натираємо на крупній тертці.

Таким же чином підготуємо моркву.

Додаємо овочі до курки і смажимо ще 10 хв, періодично помішуючи.

В цей час заливаємо фунчозу водою і наполягаємо 5-7 хв

Зливаємо воду через друшляк.

Додаємо фунчозу на сковороду, додаємо часник сушений, мелений перець чилі, соус чилі і сіль. Розмішуємо і смажимо ще 3-5 хв

Приємного апетиту!

Салат з фунчозой Фунчоза Фунчоза з куркою і болгарським перцем Фунчоза з куркою і огірками Фунчоза з куркою, морквою, болгарським перцем Фунчоза з куркою, огірками і болгарським перцем Фунчоза з овочами