Корейська локшина фунчоза ставати все більш популярним ласощами. Вона дуже добре поєднується з іншими продуктами і відмінно просочується їх ароматом! Якщо ви хочете приготувати по-справжньому ситна та поживна страва додайте до фунчезе курку, баклажани і перець!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Фунчоза – 200 гр.
  • Курка – 300 гр.
  • Баклажан – 0, 5 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – 3 ст. л.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування фунчозы з куркою, баклажанами і болгарським перцем? Курку миємо й нарізаємо невеликими шматочками.

Обсмажуємо на розігрітій олії до легкого рум’янцю.

Баклажани миємо й ріжемо довільними кубиками середнього розміру.

Відправляємо їх до курки і смажимо кілька хвилин.

Тепер підготуємо болгарський перець. Очистимо його від насіння і черешка і наріжемо квадратами.

Кладемо перець на сковороду, смажимо страву ще 5-7 хв.

В цей час заливаємо фунчозу окропом і наполягаємо близько 5 хв., щоб локшина розм’якла. Зливаємо воду через друшляк.

Додаємо фунчозу на сковороду, приправляємо страву сіллю і чорним меленим перцем. Розмішуємо і смажимо ще 3 хв

Приємного апетиту!

Салат з фунчозой Фунчоза з куркою і болгарським перцем Фунчоза з куркою і овочами на сковороді Фунчоза з м'ясом і овочами Фунчоза з овочами