Корейська локшина фунчоза ставати все більш популярним ласощами. Вона дуже добре поєднується з іншими продуктами і відмінно просочується їх ароматом! Якщо ви хочете приготувати по-справжньому ситна та поживна страва додайте до фунчезе курку, баклажани і перець!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Фунчоза – 200 гр.
- Курка – 300 гр.
- Баклажан – 0, 5 шт.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – 3 ст. л.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування фунчозы з куркою, баклажанами і болгарським перцем? Курку миємо й нарізаємо невеликими шматочками.
Обсмажуємо на розігрітій олії до легкого рум’янцю.
Баклажани миємо й ріжемо довільними кубиками середнього розміру.
Відправляємо їх до курки і смажимо кілька хвилин.
Тепер підготуємо болгарський перець. Очистимо його від насіння і черешка і наріжемо квадратами.
Кладемо перець на сковороду, смажимо страву ще 5-7 хв.
В цей час заливаємо фунчозу окропом і наполягаємо близько 5 хв., щоб локшина розм’якла. Зливаємо воду через друшляк.
Додаємо фунчозу на сковороду, приправляємо страву сіллю і чорним меленим перцем. Розмішуємо і смажимо ще 3 хв
Приємного апетиту!
Салат з фунчозой Фунчоза з куркою і болгарським перцем Фунчоза з куркою і овочами на сковороді Фунчоза з м'ясом і овочами Фунчоза з овочами