Чудова альтернатива італійської пасти – корейська рецепт, фунчоза з овочами. Це блюдо досить просте у приготуванні, а крім того – вважається досить легким і дієтичним. Спробуйте!


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Фунчоза – 200 гр.
  • Огірки – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 2 шт.
  • Приправа для корейської моркви – за смаком
  • Соєвий соус – за смаком

Процес приготування:

Почнемо готувати фунчозу з овочами. Для початку відваріть до готовності фунчозу, попередньо розмочивши її в окропі і порізали на кілька частин.

Локшину відкиньте на сито і злийте всю зайву рідину.

Овочі промийте, очистіть моркву і перець. За допомогою різання для корейської моркви наріжте огірки, морква. Перець наріжте тонкою соломкою.

Приготуйте з спецій і соєвого соусу заправку для фунчозы. Можете додати трохи рисового оцту та олії. Додайте заправку в локшину.

В останню чергу додайте свіжі овочі в локшину і перемішайте. Можете дати салату трохи настоятися, а потім подавайте страву до столу.

Приємного апетиту!

Салат з фунчозой Фунчоза Фунчоза з овочами Фунчоза з соєвим соусом