Спробувавши домашню фунчозу, вам захочеться готувати її знову і знову. З куркою, болгарським перцем і морквою вона виходить приголомшливо смачною! Даний страва від шеф-кухаря!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Фунчоза – 200 гр.
- Курка – 300 гр.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Огірки – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Перець червоний мелений – за смаком
- Часник сушений – 0,5 ч. л.
- Сіль – за смаком
- Кетчуп чилі – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Як почати готувати фунчозу з куркою, болгарським перцем, огірком і морквою? М’ясо курки ріжемо на шматочки невеликого розміру і обсмажуємо на рослинному маслі близько 5-7 хв
Овочі чистимо від бруду, черешків і хвостиків, а також насіння. Моєму овочі.
Перець нарізаємо тонкими смужками.
Огірок натираємо на крупній тертці.
Таким же чином підготуємо моркву.
Додаємо овочі до курки і смажимо ще 10 хв, періодично помішуючи.
В цей час заливаємо фунчозу водою і наполягаємо 5-7 хв
Зливаємо воду через друшляк.
Додаємо фунчозу на сковороду, додаємо часник сушений, мелений перець чилі, соус чилі і сіль. Розмішуємо і смажимо ще 3-5 хв
Приємного апетиту!
Салат з фунчозой Фунчоза Фунчоза з куркою і болгарським перцем Фунчоза з куркою і огірками Фунчоза з куркою, морквою, болгарським перцем Фунчоза з куркою, огірками і болгарським перцем Фунчоза з овочами