Неймовірно смачну фунчозу можна приготувати з ніжними курячими шматочками і соковитими овочами. Додамо огірок, болгарський перець і страва заграє новими фарбами! Це дуже апетитна закуска, яку хочеться приготувати знову і знову!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Фунчоза – 200 гр.
- Курка – 300 гр.
- Огірки – 1 шт.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Соєвий соус – 3 ст. л.
- Масло рослинне – 40 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати фунчозу з куркою, огірком і болгарським перцем? Курку ріжемо невеликими шматочками.
Розігріваємо сковороду і обсмажуємо їх на рослинному маслі – 5-7 хв
Болгарський перець розрізаємо і чистимо від насіння.
Потім поріжемо перець тонкими смужками.
Моркву чистимо і натираємо на крупній тертці.
Додаємо перець і моркву на сковороду.
Огірок також натираємо на крупній тертці і додаємо на сковороду. Смажимо все ще 5 хв
Фунчозу заварюємо в окропі протягом 5 хв. Зливаємо воду.
Додаємо фунчозу на сковороду, заправляємо соєвим соусом, сіллю і чорним меленим перцем.
Перемішуємо і смажимо ще кілька хвилин.
Приємного апетиту!
Фунчоза з куркою і овочами на сковороді Фунчоза з куркою і огірками Фунчоза з куркою, морквою, болгарським перцем Фунчоза з куркою, овочами і соєвим соусом Фунчоза з м'ясом і овочами Фунчоза з соєвим соусом