Неймовірно смачну фунчозу можна приготувати з ніжними курячими шматочками і соковитими овочами. Додамо огірок, болгарський перець і страва заграє новими фарбами! Це дуже апетитна закуска, яку хочеться приготувати знову і знову!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Фунчоза – 200 гр.
  • Курка – 300 гр.
  • Огірки – 1 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Соєвий соус – 3 ст. л.
  • Масло рослинне – 40 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати фунчозу з куркою, огірком і болгарським перцем? Курку ріжемо невеликими шматочками.

Розігріваємо сковороду і обсмажуємо їх на рослинному маслі – 5-7 хв

Болгарський перець розрізаємо і чистимо від насіння.

Потім поріжемо перець тонкими смужками.

Моркву чистимо і натираємо на крупній тертці.

Додаємо перець і моркву на сковороду.

Огірок також натираємо на крупній тертці і додаємо на сковороду. Смажимо все ще 5 хв

Фунчозу заварюємо в окропі протягом 5 хв. Зливаємо воду.

Додаємо фунчозу на сковороду, заправляємо соєвим соусом, сіллю і чорним меленим перцем.

Перемішуємо і смажимо ще кілька хвилин.

Приємного апетиту!

Фунчоза з куркою і овочами на сковороді Фунчоза з куркою і огірками Фунчоза з куркою, морквою, болгарським перцем Фунчоза з куркою, овочами і соєвим соусом Фунчоза з м'ясом і овочами Фунчоза з соєвим соусом