Якщо у вас є мультиварка, у цій кухонних помічниці можна готувати все ті ж страви, що і в звичайній сковороді або в казані, наприклад, фунчозу з м’ясом або ж овочеву. Сьогодні пропонуємо вам приготувати фунчозу з курячим філе, морквою і цибулею, але до неї можна додати і солодку редьку і болгарський перець і гриби. Китайська рисова локшина фунчоза хороша тим, що дуже швидко готується і чудово вбирає в себе будь-який соус, з яким подається до столу.


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Куряче філе – 0.5 кг
  • Цибуля ріпчаста – 2 – 3 головки
  • Морква – 2 шт.
  • Фунчоза – 1 пакет
  • Соєвий соус – 2 ст. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Приправа для курки – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Кунжут – 1 ст. л.
  • Часник – за смаком
  • Вода – 1 склянка

Процес приготування:

Як почати готувати фунчозу з куркою в мультиварці? Очистіть від лушпиння, вимийте і дрібно наріжте цибулю.

Моркву очистіть, подрібніть на тертці або дрібно наріжте.

Тонкими смужками наріжте філе куряче або індиче.

змастіть Рослинною олією чашу мультиварки, помістіть туди цибулю, моркву і курятину, додайте соєвий соус.

Різні спеції і перець додати за смаком, а також стакан або півтора води. Готуйте соус для фунчозы у програмі «Гасіння» 40 хвилин (якщо у вас не надто потужна мультиварка, вам може знадобитися більше часу).

За 15 хвилин до кінця програми «Тушкування» на 2-3 хвилини залийте окропом локшину фунчозу, потім промийте її водою.

У каструлю додайте фунчозу, часник, дрібно нарізаний, а також і кунжутне зерна. Під закритою кришкою мультиварки доведіть блюдо до готовності.

Приємного апетиту!

Фунчоза з куркою Фунчоза з куркою і овочами Фунчоза з куркою, овочами і соєвим соусом Фунчоза з курячою грудкою Фунчоза з м'ясом Фунчоза з соєвим соусом Фунчоза по-корейськи з куркою