Апетитна фунчоза в корейському стилі підійде для сімейного вечері. Курка і гриби зроблять страву ще більш ситним та смачним.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Фунчоза – 150 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Болгарський перець солодкий – 2 шт.
  • Куряче філе – 350 гр.
  • Гриби – 200 гр.
  • Соєвий соус – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Як почати готувати фунчозу з курячим філе і овочами? Цибулину нарізаємо пір’ям або півкільцями. Обсмажуємо на сковороді з маслом до легкого рум’янцю.

куряче філе Нарізаємо. Додаємо його до цибулі. Смажимо на помірному вогні 3-5 хвилин. Потім дрібними кубиками ріжемо гриби і відправляємо в сковороду. Солимо і перчимо, перемішуємо і смажимо до готовності 5-7 хвилин.

Приготуємо фунчозу. Заливаємо її повністю окропом на 5 хвилин, даємо настоятися, промиваємо під холодною водою і додаємо до решти інгредієнтів.

Тонкими смужками ріжемо моркву і солодкий болгарський перець. Зручно використовувати овочерізку. Овочі окремо обсмажуємо в іншій сковороді, потім викладаємо до всіх продуктів. Заправляємо блюдо соєвим соусом і тушкуємо 2-3 хвилини на повільному вогні.

Фунчоза з куркою і грибами готова, можна подавати до столу. Приємного апетиту!

Гаряча фунчоза з куркою і овочами Фунчоза Фунчоза з грибами і овочами Фунчоза з куркою і овочами на сковороді Фунчоза з куркою, овочами і соєвим соусом Фунчоза з курячою грудкою Фунчоза з соєвим соусом