Апетитна фунчоза в корейському стилі підійде для сімейного вечері. Курка і гриби зроблять страву ще більш ситним та смачним.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Фунчоза – 150 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Болгарський перець солодкий – 2 шт.
- Куряче філе – 350 гр.
- Гриби – 200 гр.
- Соєвий соус – за смаком
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Як почати готувати фунчозу з курячим філе і овочами? Цибулину нарізаємо пір’ям або півкільцями. Обсмажуємо на сковороді з маслом до легкого рум’янцю.
куряче філе Нарізаємо. Додаємо його до цибулі. Смажимо на помірному вогні 3-5 хвилин. Потім дрібними кубиками ріжемо гриби і відправляємо в сковороду. Солимо і перчимо, перемішуємо і смажимо до готовності 5-7 хвилин.
Приготуємо фунчозу. Заливаємо її повністю окропом на 5 хвилин, даємо настоятися, промиваємо під холодною водою і додаємо до решти інгредієнтів.
Тонкими смужками ріжемо моркву і солодкий болгарський перець. Зручно використовувати овочерізку. Овочі окремо обсмажуємо в іншій сковороді, потім викладаємо до всіх продуктів. Заправляємо блюдо соєвим соусом і тушкуємо 2-3 хвилини на повільному вогні.
Фунчоза з куркою і грибами готова, можна подавати до столу. Приємного апетиту!
Гаряча фунчоза з куркою і овочами Фунчоза Фунчоза з грибами і овочами Фунчоза з куркою і овочами на сковороді Фунчоза з куркою, овочами і соєвим соусом Фунчоза з курячою грудкою Фунчоза з соєвим соусом