за даним рецептом, можна легко і просто приготувати фунчозу з яловичиною, навіть якщо немає ніякого навички приготування східних страв. Покрокові фото і докладний опис кожного етапу позбавлять від питань навіть початківців господарок.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Фунчоза – 200 гр.
  • Кунжут – 1 ст. л.
  • Масло кунжутне – 1 ст. л.
  • Соєвий соус – 2 ст. л.
  • Цукор-пісок – 1 ч. л.
  • Часник – 1 зуб.
  • Яловичина – 300 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Шпинат – 1 пучок
  • Огірки – 1 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Масло рослинне – 4 ст. л.

Процес приготування:

Приступимо до готування фунчозы з яловичиною. Відварюємо фунчозу в підсоленій воді протягом 15 хвилин.

Відкидаємо локшину на друшляк і даємо повністю стекти рідини.

На сковороді розігріваємо одну столову ложку рослинної олії, викладаємо туди фунчозу, вливаємо одну столову ложку соєвого соусу, перемішуємо і одразу дістаємо локшину з сковороди.

перетираємо В ступці насіння кунжуту.

До розтертого кунжуту додаємо кунжутне масло, одну столову ложку соєвого соусу, цукор і пропущений через прес зубок часнику. Ретельно змішуємо всі разом.

Яловичину нарізаємо тонкою соломкою впоперек волокон. Змішуємо її з заправкою з кунжуту.

Ємність з яловичиною і заправкою закриваємо харчовою плівкою і даємо промаринуватися протягом півгодини в холодильнику.

На сковороді розігріваємо одну столову ложку рослинної олії, викладаємо яловичину і обсмажуємо до готовності.

Моркву очищаємо, промиваємо й обсушуємо. Нарізаємо її тонкими довгими смужками. На сковороді розігріваємо одну столову ложку олії і обсмажуємо соломку моркви протягом п’яти хвилин.

Шпинат промиваємо, обсушуємо, ріжемо великими шматками. Обсмажуємо його на сковороді з однією столовою ложкою рослинного масла одну-дві хвилини.

В об’ємну миску для подачі викладаємо підготовлену фунчозу.

На локшину кладемо обсмажену моркву, шпинат і яловичину. Акуратно перемішуємо компоненти.

Огірок промиваємо, обсушуємо і зрізаємо кінчики, щоб уникнути гіркоти. Нарізаємо його тонкими довгими смужками. Викладаємо в миску.

Поділяємо яйце на жовток і білок. Окремо збиваємо їх виделкою і підсмажуємо у вигляді млинців. Кожен млинець нарізаємо тонкою соломкою і викладаємо її в миску. Подаємо в теплому вигляді.

Приємного апетиту!

Салат з фунчозой Фунчоза Фунчоза з м'ясом і овочами Фунчоза з овочами Фунчоза з соєвим соусом