Пропоную приготувати фунчозу з індичкою та овочами. Блюдо виходить дієтичним і збалансованим за рахунок використання в приготуванні філе індички і великої кількості овочів.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Філе індички – 250 гр.
  • Фунчоза – 200 гр.
  • Огірки – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля зелена – 3 пера
  • Соєвий соус – 4 ст. л.
  • Мед – 2 ч. л.
  • Коріандр – 1 ст. л.
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування фунчозы з індичкою та овочами? Приготуйте маринад для філе індички. У невелику миску викладіть половину необхідної кількості меду, додайте половину соєвого соусу, насипте половину насіння коріандру.

Перемішайте і отриманим маринадом натріть філе.

Оберніть харчовою плівкою і поставте в холодильник на 30 хвилин.

Огірки, моркву і зелений лук добре вимийте. Моркву очистіть за допомогою овочечистки.

З допомогою терки для корейської моркви натріть огірки і морква, від цибулі знадобиться тільки біла частина. Наріжте соломкою..

Овочі викладіть в глибоку миску. Додайте залишився мед, соєвий соус і коріандр.

Ретельно перемішайте і поставте в холодильник на 30 хвилин.

Мариноване філе дістаньте з холодильника, наріжте тонкими скибочками.

добре розігрійте Сковороду. Налийте невелику кількість рослинної олії, викладіть філе індички і обсмажте близько 10 хвилин.

Тим часом поставте в заздалегідь підготовлений окріп фунчозу на кілька хвилин, потім злийте її промити питною водою. Готову фунчозу наріжте на більш дрібні частини.

До готової індичці викладіть фунчозу і перемішайте.

Мариновані овочі дістаньте з холодильника.

На овочі викладіть фунчозу з індичкою і ретельно перемішайте.

Готову фунчозу розкладіть по порціях і насолоджуйтеся.

Приємного апетиту!

Салат з фунчозой Фунчоза Фунчоза з овочами Фунчоза з соєвим соусом