Пропоную приготувати фунчозу з індичкою та овочами. Блюдо виходить дієтичним і збалансованим за рахунок використання в приготуванні філе індички і великої кількості овочів.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Філе індички – 250 гр.
- Фунчоза – 200 гр.
- Огірки – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля зелена – 3 пера
- Соєвий соус – 4 ст. л.
- Мед – 2 ч. л.
- Коріандр – 1 ст. л.
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування фунчозы з індичкою та овочами? Приготуйте маринад для філе індички. У невелику миску викладіть половину необхідної кількості меду, додайте половину соєвого соусу, насипте половину насіння коріандру.
Перемішайте і отриманим маринадом натріть філе.
Оберніть харчовою плівкою і поставте в холодильник на 30 хвилин.
Огірки, моркву і зелений лук добре вимийте. Моркву очистіть за допомогою овочечистки.
З допомогою терки для корейської моркви натріть огірки і морква, від цибулі знадобиться тільки біла частина. Наріжте соломкою..
Овочі викладіть в глибоку миску. Додайте залишився мед, соєвий соус і коріандр.
Ретельно перемішайте і поставте в холодильник на 30 хвилин.
Мариноване філе дістаньте з холодильника, наріжте тонкими скибочками.
добре розігрійте Сковороду. Налийте невелику кількість рослинної олії, викладіть філе індички і обсмажте близько 10 хвилин.
Тим часом поставте в заздалегідь підготовлений окріп фунчозу на кілька хвилин, потім злийте її промити питною водою. Готову фунчозу наріжте на більш дрібні частини.
До готової індичці викладіть фунчозу і перемішайте.
Мариновані овочі дістаньте з холодильника.
На овочі викладіть фунчозу з індичкою і ретельно перемішайте.
Готову фунчозу розкладіть по порціях і насолоджуйтеся.
Приємного апетиту!
Салат з фунчозой Фунчоза Фунчоза з овочами Фунчоза з соєвим соусом