Якщо ви любите різні пасти, то вам просто необхідно спробувати екзотичний варіант пасти – фунчозу з курячим філе. Так, це блюдо азіатської кухні пікантне і незвичайне, але тому воно й запам’ятатися надовго, адже відкриває новий чудовий смак.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряче філе – 200 гр.
  • Фунчоза – 100 гр.
  • Морква – 150 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 150 гр.
  • Огірки – 150 гр.
  • Болгарський перець солодкий – 150 гр.
  • Коріандр – 1 ч. л.
  • Цибуля зелена – 1 пучок
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло соняшникове – за смаком

Процес приготування:

Готувати фунчозу з курячим філе просто! Цибулю очистити і тонко нарізати.

Філе помити, просушити і нарізати соломкою.

Моркву почистити і натерти на крупній тертці.

перець помити, очистити від насіння і нарізати соломкою.

Огірки помити і нарізати соломкою.

Зелений цибулю помити, просушити і дрібно порубати.

Розігріти сковороду, обсмажити на рослинному маслі цибулю до прозорості.

До цибулі додати філе, смажити 10 хвилин, постійно помішуючи.

В сковороду відправити терту моркву, перемішати.

До решти інгредієнтів додати перець, тушкувати все близько 5 хвилин.

Фунчозу в окремій глибокій мисці залити окропом на 5 хвилин.

Потім промити фунчозу під холодною водою.

В глибокій ємності змішати філе з овочами, фунчозу, зелений лук. Додати до маси коріандр, сіль і перець. Все ретельно перемішати і можна подавати до столу!

Фунчоза з куркою і болгарським перцем Фунчоза з куркою і овочами Фунчоза з куркою і овочами на сковороді Фунчоза з куркою і огірками Фунчоза з куркою, огірками і болгарським перцем Фунчоза з м'ясом