Якщо ви любите різні пасти, то вам просто необхідно спробувати екзотичний варіант пасти – фунчозу з курячим філе. Так, це блюдо азіатської кухні пікантне і незвичайне, але тому воно й запам’ятатися надовго, адже відкриває новий чудовий смак.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряче філе – 200 гр.
- Фунчоза – 100 гр.
- Морква – 150 гр.
- Цибуля ріпчаста – 150 гр.
- Огірки – 150 гр.
- Болгарський перець солодкий – 150 гр.
- Коріандр – 1 ч. л.
- Цибуля зелена – 1 пучок
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло соняшникове – за смаком
Процес приготування:
Готувати фунчозу з курячим філе просто! Цибулю очистити і тонко нарізати.
Філе помити, просушити і нарізати соломкою.
Моркву почистити і натерти на крупній тертці.
перець помити, очистити від насіння і нарізати соломкою.
Огірки помити і нарізати соломкою.
Зелений цибулю помити, просушити і дрібно порубати.
Розігріти сковороду, обсмажити на рослинному маслі цибулю до прозорості.
До цибулі додати філе, смажити 10 хвилин, постійно помішуючи.
В сковороду відправити терту моркву, перемішати.
До решти інгредієнтів додати перець, тушкувати все близько 5 хвилин.
Фунчозу в окремій глибокій мисці залити окропом на 5 хвилин.
Потім промити фунчозу під холодною водою.
В глибокій ємності змішати філе з овочами, фунчозу, зелений лук. Додати до маси коріандр, сіль і перець. Все ретельно перемішати і можна подавати до столу!
Фунчоза з куркою і болгарським перцем Фунчоза з куркою і овочами Фунчоза з куркою і овочами на сковороді Фунчоза з куркою і огірками Фунчоза з куркою, огірками і болгарським перцем Фунчоза з м'ясом