Цей пікантний салат з копченою куркою, фунчозой та овочами буде безпрограшним варіантом і для сім’ї, і для святкового столу. Він припаде до смаку навіть віддають перевагу європейську кухню. Додамо в салат корейську моркву і млинці з яєць.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Куряча грудка копчена – 150 гр.
  • Фунчоза – 50 гр.
  • Морква по-корейськи – 300 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Огірки – 1 шт.
  • Майонез – за смаком
  • Масло – для смаження

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування салату з фунчозой, копченою куркою і овочами? Візьміть стандартну упаковку фунчозы. Фунчозу розріжте (не ламайте, інакше розкришиться) ножицями навпіл. Цієї кількості буде достатньо для салату. Покладіть її в окремий посуд.

Потім її повністю залийте окропом.

Посуд прикрийте кришкою і залиште на 5-8 хвилин.

Потім фунчозу відкиньте на друшляк, промийте холодною водою і залиште для стікання рідини.

Приготовану фунчозу перекладіть в салатницю.

Потім до фунчозе додайте корейську моркву і перемішайте.

У склянку розбийте яйце, добре збийте його вилкою і вилийте в сковорідку з розігрітим вершковим маслом.

Млинець обсмажте з двох сторін до золотистого кольору. З другого яйця посмажте такий же млинець.

Млинці наріжте на тонку соломку і перекладіть до салату.

Огірок помийте і наріжте тонкою соломкою. Копчену курячу грудку наріжте або руками розділити на волокна. Огірок і перекладіть курку до салату.

Потім всі інгредієнти добре перемішайте. Такий салат без заправки майонезом може зберігатися в холодильнику протягом 2-3 діб.

Перед подачею на стіл порцію салату заправте майонезом і перемішайте. Якщо приготували салат з фунчозой, копченою куркою і овочами до святкового столу, то його на тарілці красиво декоруйте.

Приємного апетиту!

Фунчоза Фунчоза з куркою Фунчоза з куркою і овочами Фунчоза з куркою і огірками Фунчоза з овочами