Фунчоза з м’ясом і овочами останнім часом лідирує за популярністю не тільки серед любителів азіатської кухні. Цей рецепт можете взяти за основу і змінювати деякі інгредієнти, отримуючи щоразу новий смак страви. З овочів візьмемо солодкий перець, морква, лук і свіжий огірок. М’ясо буде ніжним і соковитим, а заправка зі спеціями додасть страві особливу пікантність смаку.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Яловичина – 200 гр.
- Фунчоза – 100 гр.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Огірки – 1 шт.
- Часник – 2 зуб.
- Соєвий соус – 2 ст. л.
- Суміш перців – 0.5 ч. л.
- Перець червоний мелений – 0.33 ч. л.
- Коріандр – 1 ч. л.
- Цукор-пісок – 0.5 ч. л.
- Петрушка – 1 пучок
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Готувати фунчозу з м’ясом, перцем і огірками просто! Шматок яловичини поріжте на тонкі брусочки.
В сковороді добре накалите рослинне масло і посмажте в ньому м’ясо до готовності. Смажте на великому вогні і м’ясо постійно помішуйте.
Готове м’ясо посипте сіллю по своєму смаку.
Цибулю почистіть і наріжте на тонкі чверть колечка.
обсмажене м’ясо перекладіть нарізану цибулю і посмажте його разом з м’ясом до повної готовності лука.
Фунчозу відварити згідно до інструкції на упаковці, потім відкиньте на друшляк і промийте холодною водою.
Моркву почистіть, промийте і натріть на корейську тертку.
Перекладіть моркву в окрему тарілку, налийте до неї чайну ложку соєвого соусу і насипте всі зазначені в рецепті сухі спеції. Морква зі спеціями добре перемішайте.
Перець очистіть від насіння.
Потім свіжий огірок і перець наріжте тонкою соломкою.
Промиту петрушку порубаєте ножем.
В глибоку посуд перекладіть моркву зі спеціями, нарізані огірок і перець, відварену фунчозу і обсмажене з цибулею м’ясо.
Потім страву посипте цукром, додайте подрібнений часникодавку часник і полийте все соєвим соусом. Добре все розмішайте і можете подати до столу.
Приємного апетиту!
Салат з фунчозой Фунчоза Фунчоза з м'ясом і овочами Фунчоза з овочами