Фунчоза з м’ясом і овочами останнім часом лідирує за популярністю не тільки серед любителів азіатської кухні. Цей рецепт можете взяти за основу і змінювати деякі інгредієнти, отримуючи щоразу новий смак страви. З овочів візьмемо солодкий перець, морква, лук і свіжий огірок. М’ясо буде ніжним і соковитим, а заправка зі спеціями додасть страві особливу пікантність смаку.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Яловичина – 200 гр.
  • Фунчоза – 100 гр.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Огірки – 1 шт.
  • Часник – 2 зуб.
  • Соєвий соус – 2 ст. л.
  • Суміш перців – 0.5 ч. л.
  • Перець червоний мелений – 0.33 ч. л.
  • Коріандр – 1 ч. л.
  • Цукор-пісок – 0.5 ч. л.
  • Петрушка – 1 пучок
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Готувати фунчозу з м’ясом, перцем і огірками просто! Шматок яловичини поріжте на тонкі брусочки.

В сковороді добре накалите рослинне масло і посмажте в ньому м’ясо до готовності. Смажте на великому вогні і м’ясо постійно помішуйте.

Готове м’ясо посипте сіллю по своєму смаку.

Цибулю почистіть і наріжте на тонкі чверть колечка.

обсмажене м’ясо перекладіть нарізану цибулю і посмажте його разом з м’ясом до повної готовності лука.

Фунчозу відварити згідно до інструкції на упаковці, потім відкиньте на друшляк і промийте холодною водою.

Моркву почистіть, промийте і натріть на корейську тертку.

Перекладіть моркву в окрему тарілку, налийте до неї чайну ложку соєвого соусу і насипте всі зазначені в рецепті сухі спеції. Морква зі спеціями добре перемішайте.

Перець очистіть від насіння.

Потім свіжий огірок і перець наріжте тонкою соломкою.

Промиту петрушку порубаєте ножем.

В глибоку посуд перекладіть моркву зі спеціями, нарізані огірок і перець, відварену фунчозу і обсмажене з цибулею м’ясо.

Потім страву посипте цукром, додайте подрібнений часникодавку часник і полийте все соєвим соусом. Добре все розмішайте і можете подати до столу.

Приємного апетиту!

Салат з фунчозой Фунчоза Фунчоза з м'ясом і овочами Фунчоза з овочами