Приготування фунчозы в домашніх умовах може здатися на перший погляд справою трудомістким і тривалим. Але це не так. У цьому легко переконатися, скориставшись рецептом, який представлений вашій увазі. Запарювання самої локшини – справа п’яти хвилин, приблизно стільки ж часу займе приготування овочів, які доповнюють наше блюдо.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Фунчоза – 1 пачка
  • Горошок зелений консервований – 100 гр.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Кабачки – 0.5 шт.
  • Перець чилі – за смаком
  • Соєвий соус – 2 ст. л.
  • Гірчиця французька – 0.5 ч. л.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Готувати Фунчоза з овочами в соєвому соусі на сковороді Готувати Беремо фунчозу, викладаємо її в глибоку миску, заливаємо окропом і варимо протягом п’яти хвилин.

Потім відкидаємо локшину на друшляк і промиваємо проточною водою.

Тепер займемося підготовкою овочів. Очищені цибулину нарізаємо дрібним кубиком, перець чилі – кільцями, моркву, болгарський перець, кабачок – тонкою смужкою.

На розігріту сковорідку кладемо французьку гірчицю і зелений горошок.

Через кілька хвилин на сковорідку відправляємо інші подрібнені овочі.

Тушкуємо овочі протягом трьох хвилин на великому вогні.

Овочі повинні стати м’якими, але при цьому вони не повинні втратити форму.

Далі додаємо до овочів фунчозу.

Туди ж вливаємо соєвий соус.

Все ретельно перемішуємо, солимо, знову перемішуємо і знімаємо з вогню. Блюдо готове до подачі.

Кабачки на сковороді швидко і смачно Страви з кабачків Страви з кабачків на сковороді Фунчоза