Фунчоза готується дуже швидко, буквально лічені хвилини. Додайте до локшині трохи припущені на вогні овочі і у вас вийде смачний ситний салат.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Фунчоза – 1 пакет
  • Морква – 1 – 2 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Огірки – 1 шт.
  • Часник – 2 – 3 зуб.
  • Оцет столовий 9% – 2 ч. л.
  • Олія соняшникова – 1 – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Соєвий соус – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати фунчозу з овочами без м’яса? Овочі помийте, наріжте тонкою соломкою, для моркви і огірка можна використовувати терку. Часник подрібніть пресом.

Фунчозу залийте окропом на 5 хвилин, потім промийте і відкиньте на друшляк.

Злегка обсмажте на рослинному маслі болгарський перець і моркву, додайте часник і паприку, перемішайте і зніміть з вогню.

Змішайте в мисці локшину з овочами, приправте, додайте оцет і соєвий соус за смаком. Поставте салат на 15-20 хвилин у холодильник, за цей час він добре просочиться і буде дуже ароматним.

Приємного апетиту!

Салат з фунчозой Фунчоза Фунчоза з овочами Фунчоза з соєвим соусом