Фунчоза готується дуже швидко, буквально лічені хвилини. Додайте до локшині трохи припущені на вогні овочі і у вас вийде смачний ситний салат.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Фунчоза – 1 пакет
- Морква – 1 – 2 шт.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Огірки – 1 шт.
- Часник – 2 – 3 зуб.
- Оцет столовий 9% – 2 ч. л.
- Олія соняшникова – 1 – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Соєвий соус – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати фунчозу з овочами без м’яса? Овочі помийте, наріжте тонкою соломкою, для моркви і огірка можна використовувати терку. Часник подрібніть пресом.
Фунчозу залийте окропом на 5 хвилин, потім промийте і відкиньте на друшляк.
Злегка обсмажте на рослинному маслі болгарський перець і моркву, додайте часник і паприку, перемішайте і зніміть з вогню.
Змішайте в мисці локшину з овочами, приправте, додайте оцет і соєвий соус за смаком. Поставте салат на 15-20 хвилин у холодильник, за цей час він добре просочиться і буде дуже ароматним.
Приємного апетиту!
Салат з фунчозой Фунчоза Фунчоза з овочами Фунчоза з соєвим соусом