Домашній суп із зеленню можна доповнити апетитними галушками. Вони додадуть оригінальність і наваристого готовому блюду. Приготувати продукт не складе праці. Оцініть простий рецепт!
Інгредієнти: на 5 порц.
- Борошно пшеничне – 150 гр.
- Вода – 120 мл
- Зелень – 1 пучок
- Сіль – 1 щіпка
- Масло рослинне – 30 мл
Процес приготування:
Готувати галушки для супу з зеленню легко! Просіваємо потрібну кількість борошна в глибоку миску. Сюди ж додаємо дрібку солі. Розмішуємо суху суміш.
Подрібнюємо пучок зелені. Можна використовувати як свіжий продукт, так і заморожений.
Викладаємо зелень до борошна. Сюди ж вливаємо олію і переварену воду. Починаємо розмішувати вміст.
Руками вимішуємо тісто до утворення щільного і гладкого кома. Даємо йому відпочити 5-10 хвилин.
Ділимо ком тесту на дві частини. З кожної формуємо довгу круглу ковбаску.
Від ковбаски відщипуємо невеликі шматки. Вони і стануть пишними і апетитними галушками. Занурюйте їх у киплячий суп!
Галушки Галушки для супу