Домашній суп із зеленню можна доповнити апетитними галушками. Вони додадуть оригінальність і наваристого готовому блюду. Приготувати продукт не складе праці. Оцініть простий рецепт!


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Борошно пшеничне – 150 гр.
  • Вода – 120 мл
  • Зелень – 1 пучок
  • Сіль – 1 щіпка
  • Масло рослинне – 30 мл

Процес приготування:

Готувати галушки для супу з зеленню легко! Просіваємо потрібну кількість борошна в глибоку миску. Сюди ж додаємо дрібку солі. Розмішуємо суху суміш.

Подрібнюємо пучок зелені. Можна використовувати як свіжий продукт, так і заморожений.

Викладаємо зелень до борошна. Сюди ж вливаємо олію і переварену воду. Починаємо розмішувати вміст.

Руками вимішуємо тісто до утворення щільного і гладкого кома. Даємо йому відпочити 5-10 хвилин.

Ділимо ком тесту на дві частини. З кожної формуємо довгу круглу ковбаску.

Від ковбаски відщипуємо невеликі шматки. Вони і стануть пишними і апетитними галушками. Занурюйте їх у киплячий суп!

Галушки Галушки для супу