Смачний наваристий суп здатний відновити втомлений організм і наповнити силами. Самий смачний суп вийде у вас з курячого бульйону з додаванням галушок. Як приготувати галушки, ви дізнаєтеся з цього рецепту.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Яйце – 1 шт.
  • Манна крупа – 4 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Як почати готувати галушки з манки і яєць для супу? У миску розбийте яйце і збийте його трохи віночком або вилкою.

Потім додайте манну крупу, сіль і чорний перець.

Замісіть тісто для галушок. Воно повинно вийде не дуже густим і злегка текучим. Залиште тісто на 10 хвилин, щоб манка набухла.

Галушки готуються наступним чином. Чайну ложку опустіть в холодну воду, потім зачерпніть трохи тіста і опустіть його в бульйон.

Галушки додаються в суп за 7-10 хвилин до кінця варіння. Коли вони збільшаться в об’ємі і спливуть, суп готовий до подачі.

Смачного!

Галушки Галушки для супу