Один з найпростіших способів приготувати домашні галушки для супу – з яєць, молока і муки. Тісто замішується за лічені хвилини, а готовий продукт порадує пишним виглядом і поживним смаком.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 150 гр.
  • Молоко коров’яче – 80 мл
  • Сіль – 1 щіпка

Процес приготування:

Як приготувати улецки з молока, яйця і борошно для супу? Борошно просіваємо через дрібне сито або розмішуємо. Це потрібно для того, щоб розбити всі грудочки.

В сухому інгредієнти робимо поглиблення. Розбиваємо у нього куряче яйце.

Посипаємо продукти дрібкою солі і заливаємо молоком. Починаємо розмішувати.

вимішуємо Ложкою інгредієнти до отримання однорідної тягучого тісто. Воно не повинно бути надто щільним.

За допомогою ложки занурюємо тісто в киплячий суп, витримуючи невеликий інтервал. Через кілька хвилин галушки зваряться і збільшаться в розмірі. Готово!

Галушки Галушки для супу Галушки для супу з борошна та яєць