Суп – обов’язкова складова обіднього меню. Особливою популярністю користуються смачні і ситні м’ясні супи з галушками. Готуються вони швидко з доступного набору продуктів. Нижче описаний рецепт приготування галушок на курячому бульйоні.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Яйце – 1 шт.
- Борошно пшеничне – 4 ст. л.
- Масло рослинне – 1 ч. л.
- Бульйон з курки – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Щоб приготувати галушки суп на курячому бульйоні, підготуйте інгредієнти за списком.
У миску розбийте куряче яйце, додайте сіль і перець за смаком. Далі додайте дві столові ложки борошна і перемішайте до однорідності.
Потім додайте курячий бульйон, тісто стане рідким. Тому далі всипте муку і доведіть тісто до правильної консистенції. Воно повинно бути не густіше, ніж тісто для оладок.
Тісто наберіть маленькою ложкою, другий ложкою посуньте його в киплячий суп. Галушки спочатку опустяться на дно, а коли будуть готові, спливуть.
Коли галушки будуть готові, можна знімати суп з вогню і подавати на стіл.
Смачного!