Оригінальний варіант галушок для домашнього супу – з часником. Заготівля порадує яскравим ароматом і пікантним смаком. Візьміть за замітку простий рецепт апетитно го часникового продукту.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Яйце – 2 шт.
  • Майонез – 1 ст. л.
  • Борошно пшеничне – 120 гр.
  • Часник – 4 зуб.

Процес приготування:

Готувати часникові галушки для супу легко! Два курячих яйця розбиваємо в глибоку тарілку.

Вливаємо до яєць трохи майонезу. Збиваємо продукти до однорідності.

В яєчно-майонезну масу просіваємо борошно і вимішуємо до утворення гладкої суміші. Маса повинна вийти рідкуватий і без грудочок.

Очищаємо зубчики часнику від лушпиння і натираємо їх на дрібну тертку. Відправляємо продукт в тісто. Розмішуємо.

Рідку часникову заготівлю занурюємо в суп із зеленню чайною ложкою. За кілька хвилин галушки розваряться і візьмуть пишну форму. Готово!

Галушки Галушки для супу Галушки для супу з борошна та яєць